Diétás fasírt

vitalzone.hu

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

HOZZÁVALÓK kb. 24-26 darabhoz:


2 ½ csésze , nyers brokkoli darabok
2 ½ csésze kesudió
¼ csésze vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma, frissen zúzva
2 ek extra szűz olívaolaj
¼ csésze aprószemű zabpehely
½ tk rózsaszín Himalája só

ELKÉSZÍTÉS:

1. Konyhai robotgépben aprítsd össze a brokkoli rózsákat és a kesudiót.

2. Szórd a gépbe a többi hozzávalót is. 30-40-szer nyomd meg az impulzus kapcsolót. Jól daráld össze, krémes állagú legyen.

3. Kedved szerint ízesítsd.

4. Egy evőkanálnyi adagot nyomj össze kis labdává.

5/a mód: már fogyaszthatod is. A maradékot tartsd hűtőben.

hirdetes

5/b mód: tedd a brokkoli labdákat 115 fokon kb. 4-5 órára a sütőbe. Ha kész, légmentes zacskóban tárold a hűtőben. (Ezzel az eljárással kevésbé lesz puha és nedvdús, ellenben szárazabb és kicsit ropogós).


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
akaraterő alakformálás diéta egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás fogyás fogyókúra recept

Szótár

P-vitamin

Flavonoidok. Egyes vérzékenységgel járó, a skorbuthoz hasonló betegségek tiszta C-vitaminnal... Tovább

Kalcium

Az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben fellelhető ásványi anyag. A csontjaink... Tovább

Tovább a lexikonra