Japán kristálygomba: Fedezd fel a hosszabb élet természetes forrását

SzF-Kzs

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Egy 92 éves nagymama remek egészségnek örvend, hihetetlen, fiatalokat megszégyenítő erővel bír, mindenre a válasz pedig a kristály gomba rendszeres fogyasztása. Fedezd fel a japán kristálygomba titkát, amelyet évszázadok óta használnak a vitalitás és hosszú élet megőrzésére. Ez a természetes csodaszer nemcsak az immunrendszeredet erősíti, hanem segíthet meghosszabbítani életed is, mindezt a fermentáció erejével!

Fiának rendszeresen elkészíti, akinek azóta -orvosok meglepetésére- kiváló a vérképe, izületi, érrendszeri panaszai mára a múlté. Utána jártunk az “életelixír”-nek, és arra a statisztikára bukkantunk, hogy a limonádé rendszeres fogyasztói akár 100 éven felüli kort is megélik.

 

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

 

Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkulózis, a rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasek már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is. A beteg-gyógyításban a kristálygomba mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus altesti női betegségeknél.

 

A kristálygomba felhasználási lehetőségei

Idegbetegségek, belső daganatok, izületi gyulladás, szívinfarktus, epe-, máj-, vese, fertőző májgyulladás, gyomor- és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák, kiütések, ekcémák, stb. Az emésztésre jó hatással van, a közérzetet javítja, a vérnyomást és a súlyt normalizálja, a vastagbél rák esélyét jelentősen csökkenti, gyógyítja a bőrkiütéseket, ekcémákat, vese és epe zavarokat, állítólag cisztákat és asztmát is gyógyít.

 

Antibiotikumos kezelések után kifejezetten hasznos fogyasztani, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát. Nőknek érdemes a terhesség alatt is fogyasztani, enyhíti a menstruációs kényelmetlenségeket, és javítja a közérzetet. Megakadályozza a táplálék belekben való rothadását, és hozzájárul a test méregtelenítéséhez.

 

Mit tartalmaz a kristálygomba?


A kristálygomba rengeteg jótékony mikroorganizmus szimbiózisából áll, több mint 500 féle tejsav baktérium (lactobacillus) és élesztőgomba alkotja.

hirdetes

 

Összetevői: Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei rhamnosus , Lactobacillus alactosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus pseudoplantarum, Lactobacillus plantarum, Streptococcus lactis, Streptococcus cremeris, Leuconostoc mesenteroide, Saccharomyces florentinus, Saccharomyces pretoriensis, Kloeckera apiculata, Candida lambica, Candida validas és még 500-an. A következő oldalon még több hasznos információ vár! 

 

Idegekre, gyomorfekélyre, asztma, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, sclerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás: napi 1 liter (2-3 hónap múlva gyógyul); Súlyos esetben : napi 2 liter; Kiütések, ekcémák: naponta 0.5 liter, külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni, ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni. 2-4 hét alatt a makacs kiütések is eltűnnek; Vese-, hólyag-, epebetegségek: naponta 1 liter. 2-6 hónap alatt gyógyul.

 

A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut. Komoly, hosszantartó betegségeknél bőségesen szükséges kristálygombát inni reggel, délben, este fél-fél litert.

 

Először is a hozzávalók a kristálygomba elkészítéséhez:

  • egy adag japán kristálygomba, kb. 6 evőkanálra való
  • kristálycukor, két evőkanállal
  • egy csipetnyi mazsola, kb. 15 szem (lehet több is!)
  • egy fél citrom, vagy akár egy egész is – ez kétfelé vágva - (a végét késsel vágd le!)
  • kb. 2 liter sima csapvíz

Most jöjjenek a kellékek:

  • egy darab műanyag gyümölcsmosó tál
  • egy darab műanyag szűrő (szita)
  • hirdetes
  • egy darab műanyag tölcsér
  • egy darab műanyag kanál (én fagyiadagoló kanalat használok)
  • egy darab műanyag „fakanál” a kevergetéshez
  • két darab kb. 2 literes üveg kancsó, vagy műanyag flakon (az üvegkancsó jobb, mert nehezebb) Az egyikben érleled, a másikba szűröd a kész levet.

 

Amikor megkapod a gombákat és hazaviszed, ha nem fogsz hozzá rögtön a leöntéséhez, tedd a dobozt, vagy amiben hoztad, a hűtőbe. (nem a fagyasztóba!) Ott elvannak egy darabig, de ne sokáig tartsd ott őket, max. 1-2 napig.

 

Amikor hozzáfogsz a művelethez, a következőket tedd

  • vedd ki a gombákat a dobozból, tedd őket a gyümölcsmosóba, és langyos vízzel mosd át.
  • az egyik üvegkancsó aljára szórd be őket, és tegyél rájuk két evőkanál cukrot.
  • ez után szórd rájuk a mazsolákat is, majd az egészet engedd tele hideg csapvízzel, és jó alaposan keverd át.
  • a végén dobd a kancsóba a fél citromot, amelynek előbb vágd le a végét, úgy, hogy a citrom belseje kicsit kilátszódjon. /Igy jobban átjárja a lé, és aromásabb lesz a végén az italod/
  • az egészet fedd le műanyag fóliával, és tedd olyan helyre, ahol nem süti közvetlenül a nap.
  • érleld 48 órát, közben többször kevergesd, hogy a gombák, a víz, a cukor és a mazsolák minél jobban összekeveredjenek.
  • akkor van készen, amikor látni fogod, hogy a víz színe kissé sárgássá, opálossá válik, a mazsolák feljönnek a víz színére, és a citrom köré gyűlnek. Szép simák, ducik lesznek. A víz egy kicsit pezsegni fog, de nincs szénsavas jellege, sem alkohol tartalma.
  • vedd le a kancsó tetejéről a fóliát, csavard bele a citrom levét. A citromot dobd ki, a lét még egyszer alaposan keverd át, és az egészet szűrd át a másik kancsóba.
  • a gombákat, mazsolákat, valamint citrommaradványokat dobd a gyümölcsmosóba, és láss hozzá a gondos válogatáshoz. Távolíts el a gombák közül minden mazsolát, citrommagot és -foszlányt és dobd ki őket. Könnyű dolgod lesz, mert a mazsolák fent vannak a víz tetején, először ezek „távoznak” a szűrőbe. A citrommagokat kell csak kibányászni.
  • a megtisztított gombákat öblítsd át langyos vízzel, ugyanezt tedd az érlelő kancsóval is, és máris kezdheted előlről az egészet.
  • a kapott limonádét tedd a hűtőbe (ha kell, ízesítsd még citromlével, cukorral.)

Váljék egészségedre!!!

Forrás: Tudasfaja.com

 


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás

Szótár

Crohn-betegség

 A Crohn-betegség (ejtsd: Krón-betegség) a bél rohamokban jelentkező, krónikus... Tovább

Kálium

A kálium a makroelemek közé tartozik és a három legfontosabb olyan ásványi anyag közé... Tovább

Tovább a lexikonra