notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Természetes édesítőszerek + egy fincsi recept!

hirdetes

Természetes édesítőszerek + egy fincsi recept!

Puskás Rékka
Ismerd meg a kókusz cukrot!

A 100% tisztaságú bio kókuszcukor és kókusznektár szirup rendkívül ritka és korlátozott mennyiségben áll csak rendelkezésre.
Sok esetben a kókuszcukor címkéjén nem található tájékoztató a termék eredetét, minőségét, összetételét és az előállítás módját illetően, pedig az egészséget szolgáló táplálkozás érdekében fontos szempont az élelmiszerek beltartalmi értékének szem előtt tartása, mert a bennük található hasznos alkotóelemek egymást kiegészítve, hatnak az egész szervezetünkre.

A kókusznektár szirup, amely a kókuszcukor alapanyaga a kókuszpálma virágjának frissen betakarított nektárjából készül, amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és finom karamelles, kókuszos ízzel rendelkezik.

Mi mindenre jó?

Ez a két természetes cukorpótló egészséges alternatíva az italok édesítésére és az ételek ízének fokozására, készíthetünk velük:

hirdetes

•    turmixot, smoothiet, shaket

•    süteményt, dessezrtet

•    limonádét, szörpöt

•    palacsintát, gofrit

•    krémet, pudingot

•    mártást, levest

•    öntetet, szószt

•    kávét, teát

•    fagylaltot

Ezt próbáld ki!

hirdetes

Ajánlok most Nektek egy rendkívül finom és egészséges desszertet, amely pár perc alatt elkészíthető, ez pedig a sült magok:

Hozzávalók:

•    1 bögre natúr olajos mag (mandula, mogyoró, makadámdió, dió, kesudió)
•    2 evőkanál BANABAN bio kókusznektár szirup
•    ½ bögre BANABAN bio kókuszcukor
•    1 teáskanál fahéj
•    1/2 kávéskanál őrölt szerecsendió

Elkészítés:

Keverjük össze az olajos magokat a kókusznektárral, majd sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen terítsük el, előmelegített sütőben 10-15 perc alatt ropogósra sütjük.
Még melegen kanalazzuk át és forgassuk meg a kókuszcukorba, amit előzőleg megízesítettünk fahéjjal és szerecsendióval.

Ugye, hogy milyen finom? De ne állj meg itt, kezdj el kísérletezni, és oszd meg a tapasztalataidat, receptjeidet! És inkább ilyesfajta cukrokat fogyassz, használj!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Csipkebogyó

Latin neve: Rosa canina   Eredete, élőhelye   Európától Közép-Ázsiáig... Tovább

Rostok

  A rostok a legösszetettebb szénhidrát-félék. Ezek nem emészthető növényi anyagok... Tovább

Tovább a lexikonra
cukor édesség egészséges életmód egészséges táplálkozás élelmiszer recept