Szőlőszemek sült csicseriborsóval
1. Mosd meg a szőlőket és húzd le őket a szárukról. Töltsd fel velük a befőttesüveget (persze még mindig úgy, hogy legyen helye a műanyagnak is).
2. Töltsd fel a műanyagot sült csicseriborsókkal, majd zárd le és helyezd az üveg szájába.
Helyezd a csomagot a hűtőbe és 5 napon belül fogyaszd el!
Mandarin vagy narancs és pisztácia
1. Hámozz meg és szedj szeletekre egy mandarint (vagy valamilyen hasonló citrusfélét), majd helyezd a szeleteket az üvegbe.
2. Töltsd fel a műanyagot pisztáciákkal, majd zárd le és helyezd az üveg szájába.
Almaszeletek étcsokoládéval és diófélékkel
1. Mosd meg és szeleteld fel az almákat hosszában, majd vágd ki a magokat belőlük. Ne felejtsd el belemártani őket valamibe (pl. citromlébe, narancslébe), hogy ne barnuljanak meg. Ez után helyezd a szeleteket az üvegbe.
2. Töltsd fel a műanyagot apró étcsokoládé-darabokkal és diófélékkel, majd zárd le és helyezd az üveg szájába.
Bell paprika és sárgarépa humusszal
1. Mosd meg és vágd szeletekre a zöldségeket, majd töltsd fel velük az üveget.
2. Töltsd fel a műanyagot némi humusszal, majd zárd le és helyezd az üveg szájába.
Ez a csomag 5 napig bírja a hűtőben, ha azonban csak sárgarépát használsz, akkor akár egy hétig is tárolhatod. A saját magad vágta répa sokkal tovább marad friss, mint a bolti „bébirépák”, amik rövid idő alatt folyóssá válnak, ezért ha ilyeneket használsz, inkább 3 napon belül fogyaszd el őket.