+1 recept
Tofu bolognai
Hozzávalók:
- 400g tofu
- 1 ek Füstölt paprika
- 2 ek Marmite szósz
- 1 fej Vöröshagyma, apróra vágva
- 1-2 zúzott fokhagyma gerezd
- 400 g Konzerv paradicsom
- 30 g Fekete olajbogyó felaprítva
- 120 g Leveles zöldek, apróra vágva
- 300 g Hajdina tészta
Elkészítés: A tofut felkockázzuk és a paprikával és a Marmite-szal egy tálba összekeverjük. Egy serpenyőben megpirítjuk, körülbelül 20 percig. A hagymát és a fokhagymát együtt megpirítjuk egy kis olajon, majd 15 percig pároljuk a paradicsommal, az olajbogyóval és zöldségekkel. Adjuk hozzá a sült tofut és főzzön további öt percig. A megfőzött hajdina tésztával tálaljuk és fogyaszthatjuk is.